Hvordan fatte norsk

Anne Lene Johnsen, 2018

Hvordan barn og unge leser og skriver, får enorm betydning for hvor de ender opp i livet — yrkesmessig, sosialt og emosjonelt.

Elever som sliter med skrivingen, får også problemer i andre fag på skolen og kan få utfordringer på jobb senere i livet. Men heldigvis finnes det en enkel løsning som gjør at barnet kan slippe å være avhengig av andres hjelp for å skrive korrekt. 

Elin Natås slet med lesing og skriving som barn, mens Anne Lene Johnsen kunne lese og skrive allerede før hun begynte på skolen. De har høstet stor anerkjennelse for sitt arbeid med å hjelpe barn og unge å lære på en enkel og effektiv måte. De er hjernene bak denne boken og bestselgeren ”Hvordan fatte matte” som toppet boklistene og var den mestselgende sakprosaboken i 2017. I denne boken presenterer forfatterne enkle forklaringer som hjelper deg og barnet ditt å forstå hvordan de ulike språklydene skrives. De viser hvordan du kan lære deg selv og andre å bli fri fra strevet med å uttrykke seg skriftlig. Følg oppskriftene steg for steg og få dreisen på rettskrivingen! 

"Hvordan fatte norsk" passer for:

• Foreldre og andre omsorgspersoner som vil hjelpe barn og unge
• Lærere og spesialpedagoger
• Fremmedspråklige som vil lære seg norsk
• Unge og voksne som sliter med å lese og skrive
• Dessuten: Boken kan brukes med barn allerede i førskolealder for å legge det rette grunnlaget for læring! 

Skrifttypene og linjeavstandene i boken gjør den lett å lese for alle. 

«Jeg har ikke tidligere sett en slik grundig, systematisk, lett tilgjengelig og, ikke minst, samlet framstilling av norsk rettskriving.»

Anne Utnes Borgaas, erfaren lærer, rektor og skolesjef 

ISBN:9788279008927 Omslag:Last ned høyoppløst
Forsiden