Ektemannens hemmelighet

Liane Moriarty, 2014

Min elskede Cecilia, hvis du leser dette betyr det at jeg er død...

Forestill deg at mannen din har skrevet et brev til deg som kun skal åpnes etter hans død. Forestill deg også at brevet inneholder hans dypeste, mørkeste hemmelighet – en hemmelighet så mørk at den ikke bare vil endre livet ditt fullstendig, men også livene til andre rundt deg. Så kan du forestille deg at du tilfeldigvis snubler borti dette brevet mens mannen din er i live – i aller høyeste grad.

Cecilia Fitzpatrick har alt. Livet hennes er like plettfritt og strøkent som hjemmet hennes. Men det brevet er i ferd med å forandre alt, og ikke bare for henne selv. Rachel og Tess kjenner knapt hverandre eller Cecilia, men også de vil kjenne de voldsomme konsekvensene av hennes manns hemmelighet.

Den kritikerroste forfatteren Liane Moriarty, har skrevet en glitrende, fascinerende og tankevekkende roman. Med kløkt og humor setter hun store spørsmålstegn ved hvor godt vi egentlig kjenner våre nærmeste – og ikke minst – hvor godt kjenner du egentlig deg selv?

"Hva i all verden skal jeg lese som kan måle seg med denne pageturneren?" - Bokbloggeren Lesmye. 

"En glitrende, fascinerende og tankevekkende roman. En opplevelse fra første til siste side, umulig å legge fra seg. Anbefales på det varmeste." - Anne Berit Stensland, Borg Libris

"Et kinderegg av en bok; spennende som en krim, lettlest og med en knallbra historie. Alt på en gang! Må leses!" - Anne Ch. Havnås, Bjørkelangen Libris. 

"En sjelden fulltreffer av en perle som fanget med fra første side og holdt meg i sitt grep til siste avsnitt! Og nettopp det fascinerte med like mye som selve boken!" - Unni Bokerød Jensen, Notabene Tista. 

"Spennende, morsom og velskrevet - LES DEN!" - Norsk Ukeblad. 

ISBN:978-82-7900-720-3 Omslag:Last ned høyoppløst
Forsiden