Det kvinner vil ha, det menn vil ha

Dr. John M. Gottman, 2017

Basert på 40 år med forskning!

Dr. John M. Gottman er tilbake, og denne gangen har han svaret på historiens best bevarte hemmelighet: Hva er det kvinner egentlig vil ha?

Det kvinner vil ha, det menn vil ha gir deg en unik innsikt i den revolusjonerende forskningen om hvordan man kan oppnå lykke hos både menn og kvinner, ved å se på mannen som den avgjørende faktoren.

Gottmans forskning avslører at det er mannen som er nøkkelvariabelen i et velfungerende parforhold.

Boka er en hyllest til kvinnen og tilbyr mannen en bedre forståelse av hennes natur. Hvis mannen forstår sin kvinne, vil han oppleve færre krangler og mer (og bedre) sex.

Fordelene ved dette er mange: studien viser blant annet at menn i sunne og lykkelige forhold tjener mer, har mer sex, lever lenger, har færre kroniske sykdommer og mindre kognitiv svikt når de blir eldre.

Dette er en forskningsbasert fremgangsmåte på hvordan en mann kan tiltrekke, tilfredsstille og lykkes med en kvinne. 

"For første gang på norsk; en samlivsbok som henvender seg spesielt til menn. Det var på høy tid!" - Frode Thuen, norsk samlivsekspert. 

"Ikke noe press, gentlemenn, men denne boka kan støtte dere på veien til å lede oss kvinner til frelse og harmoni. Tusen takk på forhånd." - Alanis Morisette, syv ganger Grammy Award-vinner. 

Boka kommer i februar 2017

ISBN:978-82-7900-815-6 Omslag:Last ned høyoppløst
Forsiden